monitorizare si interventie
Home » Servicii » Monitorizare si Interventie Rapida
Compania SSG Security activand cu succes in domeniu din anul 2004, va informeaza ca isi extinde serviciile, creand un nou departament de monitorizare si interventie datorita cresterii infractionalitatii la nivel national.
Mon_03Sistemul de interventie si monitorizare ce vine in sprijinul dumneavoastra are in componenta agenti special instruiti sa garanteze securitatea casei si familie dumneavoastra, oferindu-va sisteme de securitate oriunde in Romania.
Agentii de interventie si monitorizare, Inspectorii de zona si Dispecerii sunt special instruiti si antrenati pentru a-si desfasura activitatea specifica.
Formarea si pregatirea profesionala a acestora dureaza 6 luni dupa care intervine acumularea de experienta. Firma noastra de paza si protectie angajeaza agenti de paza si personal deja format si cu experienta minim 5 ani.
Pentru activitatea de monitorizare, SSG Security pune la dispozitia clientilor sai un dispecerat care asigura monitorizarea echipamentelor instalate 24 de ore din 24. Interventia este asigurata 24 de ore pe zi de catre echipe specializate.
Societatea SSG Security avand o larga experienta in domeniu, activand cu succes inca din anul 2004, va pune la dispozitie un nou serviciu : Departamentul de Monitorizare si Interventie, adresandu-se nevoilor de securitate din Romania, creat special pentru a se adapta cerintelor unei societati in dezvoltare accelerata. Aditional, va punem la dispozitie agenti de paza antrenati pentru orice situatie. Puteti apela oricand cu incredere la firma noastra de paza si protectie, pentru orice nelamuriri sau intrebari.
In implementarea Sistemului de Monitorizare si Interventie au fost luati in calcul diferiti factori de risc, precum si cresterea infractionalitatii la nivel national, astfel ca am alcatuit o echipa de agenti anume instruiti pentru a va garanta siguranta casei si familiei dumneavoastra.
Departamentul va dispune de Dispeceri, Inspectori de Zona si de Agenti de Interventie si Monitorizare, alocati special in acest scop.
Fiecare dintre agentii mai sus mentionati sunt antrenati profesional timp de 6 luni, in perioada imediat urmatoare acestia adunand experienta necesara. Echipa noastra este formata numai din personal deja pregatit, cu experienta de peste 5 ani, cerinte necesare pentru a putea lucra in cadrul firmei de paza si protectie SSG Security.
Va punem la dispozitie monitorizarea echipamentelor instalate, prin serviciul de dispecerat 24 ore din 24. Va asiguram o interventie la orice ora, efectuata de catre echipele specializate SSG Security.
Agentii de paza special alocati interventiei si monitorizarii zonei vor patrula in mod regulat obiectivele pentru a putea preveni infractionalitatea, odata cu informarea dispeceratului asupra situatiei din teren.La cererea Beneficiarului, putem oferi servicii personalizate de securitate in Romania.
Dispeceratul SSG Security va anunta Pompierii Militari sau cea mai apropiata sectie de Politie, in cazul unei reale alarme de incendiu ori efractie. Echipa SSG Security, totodata, va demara operatiunea de salvare, imobilizare a infractorilor sau de evacuare.
In cazul oricarui abonament de interventie si monitorizare, firma noastra de paza si protectie va emite lunar rapoarte de activitate, pentru sistemele instalate conform abonamentului la Beneficiar, astfel ca acesta va putea primi o dovada a activitatii fluente a sistemelor antiefractie si respectiv antiincendiu.
Avand o colaborare directa cu Politia, Pompierii, Ambulanta si Apararea Civila, echipa SSG Security va interveni in plina forta asupra oricarui tip de eveniment de natura sa prejudicieze obiectivul securizat de catre noi, continuand operatiunea in curs pana la sosirea autoritatilor competente.Mon_07
Interventia Rapida este un serviciu efectuat de catre o echipa instruita pentru a activa conform unui plan autorizat de catre departamentul de politie. Membrii echipei vor fi dotati cu mijloacele necesare pentru a isi putea desfasura activitatea in orice situatie (un echipament specific obiectivului respectiv, impreuna cu masinile speciale de interventie).
Fiind gata în orice moment sa intervina cat se poate de operativ, echipele de interventie se deplaseaza la obiectiv, imobilizeza si retin suspectii pe care îi predau organelor de politie, luand masuri pentru limitarea pagubelor si conservarea locului în care s-a comis infractiunea.
Fiind pregatiti oricand pentru a interveni operativ, echipajul de interventie si monitorizare se va deplasa pe teren, imobilizand si retinand orice suspect, predandu-l ulterior organelor de politie si luand orice masuri impuse pentru a reduce daunele si pastra intact locul infractiunii.Agentul de interventie
Agentul de interventie este persoana special antrenata pentru a oferi protectie si interveni oricand primeste aceasta solicitare.

Dotare :

 • echipament specific serviciului de monitorizare si interventie;
 • telefon mobil;
 • electrosoc;
 • tomfa;
 • spray lacrimogen de calibru diferit;
 • masca de gaze;
 • statie emisie –receptie portabila;

Echipajul auto de interventie

Dotare:

 • compartiment securizat pentru a pastra secretul de serviciu;
 • echipament de prevenire a incediilor;
 • trusa de prim ajutor;
 • caine utilitar;
 • statie emisie-receptie portabila;