investigatii private
Home » SSG Investigatii Private
manpic3Cu o experienta de peste 10 ani in materie de investigatii si supraveghere, dobandind o maturitate profesionala, uniti de ideea lansarii pe piata serviciilor detectivistice a unei companii ce vine atat in sprijinul clientilor individuali (persoane fizice), cat si al corporatiilor, agentiilor si cabinetelor individuale de detectivi particulari, caselor de avocatura, birourilor notariale, etc. (persoane juridie): astfel am creat S.S.I.P (STOP STEAL INVESTIGATII PRIVATE SRL).
Suntem o echipa de detectivi ce exploatam la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale dobandite de-a lungul timpului, fiind implicati in cazuri din cele mai diverse, precum: inselaciune (atat intre partenerii de afaceri cat si intre partenerii de cuplu), infidelitate, investigatii prenuptiale, culegere de informatii ( stare civila, identificari adrese, identificarea bunurilor ce fac obiectul unor litigii de natura penala sau civila, etc.), supravegherea conduitei si moralitatii publice a unei persoane/ angajat, etc.
Detectivii nostri, bogat experimentati in arta supravegherii, ofera servcii de inalt profesionalism si in domeniul filajului sub acoperire, gasind intotdeauna raspunsuri complexe pentru intrebarile clientilor.
Dacă aveti o problemă si ati luat în considerare contactarea unui detectiv particular, atunci putem oferi o varietate de tehnici si strategii pentru a ajunge la solutia de care aveti nevoie. Si pentru a va convinge de sprijinul nostru total, va punem la dispozitie CONSULTANTA GRATUITA.Activitatea detectivilor particulari angajati nu poate fi contrara legii, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri.
In exercitarea profesiei lor, detectivii particulari angajati cunosc si respecta principiile etice si standardele profesionale ale agentiei.

Principiile deontologice ale detectivilor particulari:

• ca detectivi particulari suntem practicanti ai unei profesii liberale, independente, autonome si onorabile.
• ca detectivi particulari suntem obligati sa pastram secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute in urma activitatilor desfasurate, acestea fiind destinate exclusiv clientului, in conditiile legii.
• ca detectivi particulari stim ca in exercitarea profesiei ne supunem legii, principiilor etice si standardelor profesionale ale agentiei.
• ca detectivi particulari desfasuram activitati specifice de investigare, la cererea persoanelor fizice sau juridice, fara sa aducem atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei vizate.
• ca detectivi particulari stim ca activitatea noastra nu poate fi contrara reglementarilor legale interne sau celor internationale la care România este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.
• ca detectivi particulari avem dreptul sa realizam investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul acestei activitati, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.
• ca detectivi particulari vom fi la dispozitia tuturor cetatenilor care vor solicita opinia noastra.
• ca detectivi particulari vom fi la curent cu toate legile ce ne privesc in aceasta profesie, precum si cu celelalte aspecte legale ce privesc atat domeniul public cat si cel privat, si ne vom incadra in limita legii in toate împrejurarile.
• ca detectivi particulari vom folosi metode si mijloace de investigare prin care sa nu aducem atingere normelor de drept sau drepturilor si libertatilor cetatenesti.
• ca detectivi particulari vom fi pe deplin constienti de faptul ca, lucrand la un caz, suntem reprezentantii directi ai clientului. Conduita noastra va fi intotdeauna onorabila si profesionala, astfel incat sa nu afecteze intr-un mod negativ imaginea clientului nostru.
• ca detectivi particulari vom face rapoarte periodice despre evolutia cazului, avand continutul si regularitatea convenite anterior.
• ca detectivi particulari vom incerca intotdeauna sa stabilim si sa mentinem un dialog potrivit cu clientul.
• ca detectivi particulari vom respecta intotdeauna dorintele clientului, exceptie facand cazurile in care datorita gravitatii faptelor, actelor si aspectelor descoperite suntem obligati de lege sa le comunicam institutiei legale in jurisdictia careia se incadreaza faptele respective.
• ca detectivi particulari ne vom dedica fiecarui caz, pe care il vom duce la indeplinire cu profesionalism.
• ca detectivi particulari stim ca nimeni nu este mai important din punct de vedere profesional pentru noi decat clientul. Ne vom servi clientul cu onestitate, integritate, loialitate si daruire, cu eficienta si profesionalism.
•ca detectivi particulari vom manifesta probitate si constiinciozitate profesionala, scopul activitatii noastre fiind aflarea adevarului, pana in cele mai mici detalii, in cauza pentru care am fost angajati.

Pentru comenzi: contact@ssg.ro.

Va asiguram discretie si profesionalism!