paza si protectie
Home » Servicii » Paza Obiective

Agentii de paza SSG Security va stau la dispozitie!

SSG Security va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii de paza si protectie efectuate de catre un personal uman, special create pentru a se adresa unei palete variate de clienti ce activeaza la randul lor in diferite domenii: sportiv, comercial, retail, bancar, IT, industrial etc.
Firma de paza siPazaO_05 protectie asigura servicii intotdeauna executate in conformitate cu legea in vigoare, de catre agenti de paza de top personal selectati, cu training intensiv si atestate pentru fiecare specializare in parte, beneficiind de indrumarile personalului din departamentul de Resurse Umane, activand intotdeauna in stransa cooperare cu Politia Romana, oferind o gama larga de servicii de securitate in Romania.
Indatoririle si atributiile agentului special de paza alocat de catre firma de paza si protectie pentru obiectivul respectiv vor fi efectuate in conformitate cu solicitarile Beneficiarului, tinand cont de reglementarile in vigoare asupra prestarilor de servicii de securitate in Romania.
Serviciul SSG Security de paza si protectie activeaza conform unei structuri de personal perfectionate de-a lungul anilor de experienta in domeniu: Sef de Tura, Sef de Obiectiv, Inspector de Zona, Sef Formatie Paza si Director Operational.
Clientul beneficiaza de asemenea si de suportul echipajelor SSG Security de interventie rapida, pregatite pentru a face fata oricarei situatii, de a interveni atunci cand se impune restabilirea ordinii in cadrul obiectivului pazit de SSG Security, atunci cand se comit anumite fapte antisociale, sau pentru prinderea infractorilor in flagrant.
Va punem la dispozitie servicii de securitate in Romania de cea mai buna calitate, asigurate pentru orice tip de obiectiv, numai cu agenti de paza si interventie echipati si instruiti in acest scop. Echipa noastra este compusa din profesionisti, agentii fiind selectionati conform criteriilor SSG Security necesare pentru a forma cea mai buna firma de paza si protectie:

  • absolventi ai unui examen ce atesta calitatea sa ca agent de paza;
  • incadrarea acestora in conditiile legale, detinand avizele si atestatele necesare;
  • verificati de catre Politie.

Demersul natural al fiecarui proiect va consta in discutia in prealabil purtata intre echipa SSG Security si Beneficiar sau reprezentantii acestuia, urmata de vizitarea si prezentarea in detaliu a obiectivului. Departamentul direct respunzator de paza si protectia obiectivului respectiv, in urma evaluarii riscurilor atrase de catre obiectiv, ii va oferi Beneficiarului diverse solutiile adecvate de securitate, personalizate si targetate catre situatia solicitata de catre acesta.
In urma studiului mai sus mentionat, se vor profila agentii de paza autorizati angajati in acest proiect, echipamentul acestora, precum si implementarea sistemul de securitate.

Sistemul de securitate implementat va fi proiectat dupa urmatoarele criterii:

  • Riscul obiectivului;
  • Trasaturile si dimensiunea obiectivului;
  • Modalitatea de interventie;
  • Trasarea posibilitatilor de atac.

Numarul posturilor si agentilor de paza alocati obiectivului va fi stabilit in functie de:

  • Controlul accesului permis persoanelor în cadrul/incinta obiectivului;
  • Eficienta sistemelor selectate pentru protectia si supravegherea obiectivului;
  • Efectuarea controalelor în cadrul si in preajma obiectivului, aditional peste orele de program si pe durata noptii.

Dispozitivul de paza poate fi alcatuit din posturi diferite, selectate in functie de particularitatea proiectului, fiind temporare sau definitive, mobile sau fixe. Pentru posturile de paza vom aloca diversi agenti, locali sau detasati ce vor garanta paza si securitatea oriunde in Romania.PazaO_07
Programul sub care isi va desfasura activitatea echipa alocata de firma de paza si protectie va fi unul semi-militarizat, aplicat pentru a asigura orice obiectiv, oferind protectie si securitate in Romania. Personalul va fi schimbat atunci cand acest lucru se va cere, datorita situatiei ca atare, ori la un interval de cateva zile, scopul principal al acestei actiuni fiind preintampinarea dezvoltarii posibilelor relatii dintre agentii de paza si personalul anagat de catre Beneficiar.
Paza si protectia SSG Security va pune intotdeauna la dispozitie oferte proiectate exclusiv pentru acesta, la Standarde Europene, adresate pentru fiecare particularitate si nevoie a clientului, acesta beneficiind de servicii personalizate.
SSG Security isi rezerva dreptul de a nu incheia contracte de paza si protectie, in cazul in care obiectivele propuse nu reusesc sa indeplineasca conditiile si cerintele legale de lucru. De asemeni, societatea noastra nu presteaza servicii fara a semna un contract, acord sau oricare alta forma legala , inainte de alcatuirea planului de paza sau fara asigurare.
Va stam la dispozitie pentru orice solicitare legata de paza si protectia proprietatii dumneavoastra. Seriozitatea si profesionalismul ne definesc!