garda de corp
Home » Servicii » Garda de Corp
Presupune persoana din interiorul SSG Security pregatita psihic si fizic pentru a fi un scut de protectie persoanei protejate.
garda_02Inchirierea de limuzine cu sofer si bodyguard, asistent translator si ghid pentru deplasare, dubite pentru pasageri, aranjamente pentru calatorii interne sau pentru zboruri private.
Planificarea traseelor de vizitat si propuneri de locatii, organizarea efectiva a activitatilor.
Serviciul de protocol este asigurat la solicitarea beneficiarului si vizeaza paza si protectia V.I.P.-urilor în urmatoarele cazuri:

  • deplasari în interiorul tarii;
  • preluare de la aeroport;
  • conferinte, petreceri private etc.

De acest tip special de servicii pot beneficia la cerere, atât persoane din conducerea societatii beneficiare, cât si familiile acestora.
Aceste masuri de protectie vor fi adoptate numai în urma realizarii unui studiu al riscurilor la care sunt supuse persoanele care urmeaza a fi protejate, studiu efectuat de specialistii companiei. Studiul riscurilor va face ulterior obiectul unor discutii cu conducere a societatii beneficiare.
Oferim servicii de paza de corp – bodyguard – la ce mai inalte standarde.
Discretia si profesionalismul agentilor nostri aduc siguranta si protectia pe care vi le doriti.
Garda de corp presupune agentul special SSG Security antrenat fizic si psihic pentru a actiona precum un scut de protectie, asigurand securitatea clientului.
Va punem la dispozitie ghid pentru deplasari, dubite pentru deplasari cu pasageri, limuzina la cerere, impreuna cu sofer si bodyguard, traducatori si translatori, oferim aranjamente pentru zboruri private si calatorii interne.
Impreuna cu dumneavoastra putem organiza trasee de vizitat, diverse activitati si propune anumite locatii.
La solicitarea clientului asiguram serviciul de protocol, referitor la paza protectia si securitatea VIP pentru:

  • preluari de la aeroport;
  • conferinte, deplasari, protocol;
  • petreceri private etc.

garda_03Serviciul de protocol VIP este asigurat atat pentru Beneficiar cat si pentru familia acestuia, alte persoane din cadrul societatii acestuia etc. In urma evaluarii factorilor de risc la care Beneficiarul este supus, vor fi intocmite masurile de protectie. Studiul riscului este efectuat intotdeauna de catre experti SSG in acest domeniu, in stransa colaborare cu reprezentantii Beneficiarului.
Serviciile SSG Security de paza de corp/bodyguard – sunt intotdeauna la cel mai inalt standard de pe piata.
Profesionalismul, punctualitatea si discretia SSG Security va garaneaza protectia si securitatea dorita.
Puteti apela la serviciile SSG Security cu incredere, la orice ora, 24/24, 7 zile din 7.Clientul va beneficia pe intreaga durata de colaborare de servicii de protocol, paza si protectie, atat national cat si international, fiind insotit in cadrul oricarei activitati necesare.
Va stam la dispozitie chiar si numai pentru cateva ore sau zile, pentru a va proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi dumneavoastra!

Esti in siguranta oriunde cu SSG Security!